Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολυμπιακοσ Τσσκα - Εικονοσκόπιο News: ''Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ / Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών.

Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, . Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας.

Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Παικτες | Page 39 | Basketbook
Παικτες | Page 39 | Basketbook from basketbook.gr
Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Τα highlights της αναμέτρησης (vid).

Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, .

Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, . Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας. Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid).

Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με .

Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . ΕΣÎ'ΚΕ: Η επιστροφή του Λαυρίου Megabolt στα βιβλία της
ΕΣÎ'ΚΕ: Η επιστροφή του Λαυρίου Megabolt στα βιβλία της from allstarbasket.gr
Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας. Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, .

Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών.

Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid). Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, . Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας.

Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid).

Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid). Εικονοσκόπιο News: ''Ο ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ Î'ΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ
Εικονοσκόπιο News: ''Ο ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ Î'ΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ from 2.bp.blogspot.com
Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid). Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας. Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών.

Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid).

Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Τα highlights της αναμέτρησης (vid). Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών. Τη δεύτερη ήττα στη φετινή σεζόν στην euroleague υπέστη ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα στην τσσκα σήμερα (12/9, 20:15, cosmote tv 4) στην τελευταία μέρα του τουρνουά «νεόφυτος . Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid). Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid). Ο ολυμπιακός είχε «δαιμονισμένο» ντόρσεϊ στη μόσχα, αλλά πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές του και υποχρεώθηκε σε ήττα από την τσσκα με . Ο ολυμπιακός που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον ντόρσεϊ πάλεψε απέναντι στην τσσκα μόσχας, ωστόσο οι μοσχοβίτες με οδηγό τον κλάιμπερν, . Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας.

Ολυμπιακοσ Τσσκα - Εικονοσκόπιο News: ''Ο ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ Î'ΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ / Ήταν 16 μαρτίου 1995 όταν ο οσφπ κέρδιζε την τσσκα στο παιχνίδι που αντιπροσωπεύει ιδανικά την σύγχρονη ιστορία και κυρίως την νοοτροπία των πειραιωτών.. Όταν βέβαια αντίπαλος είναι η τσσκα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έφθανε στην ανατροπή ο ολυμπιακός, όσο και αν το προσπάθησε στη συνέχεια… η ρώσικη ομάδα . Προβάδισμα με κεφαλιά του αχμέντοφ (vid). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ολυμπιακού με την τσσκα μόσχας. Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την τσσκα με . Ο τραυματισμός του τικίνιο (vid).